Košarica

Filtriraj proizvode

Dostupnost

Dostupnost

Cijena

Cijena

  • 0,00 € - 17,00 €

Kategorije

Kategorije

Veličina

Veličina

Materijal

Materijal

Pakiranje

Pakiranje

Marka

Marka

Težina

Težina

  • 0 kg - 0,028 kg

Aktivni filteri

Dostupnost: 9 Na skladištu

Unesite luksuz i sofisticiranost u svoje ručno izrađene nakitne komade s našim izuzetnim češkim kristalnim perlama. Svaka perla, promjera 6mm, pažljivo je fasetirana kako bi maksimizirala refleksiju svjetlosti, stvarajući predivan sjaj i briljantnost. Ove Tamno crvene perle donose bogatstvo i dubinu svakom dizajnu.

Dostupnost: 10 Na skladištu

Unesite luksuz i sofisticiranost u svoje ručno izrađene nakitne komade s našim izuzetnim češkim kristalnim perlama. Svaka perla, promjera 6mm, pažljivo je fasetirana kako bi maksimizirala refleksiju svjetlosti, stvarajući predivan sjaj i briljantnost. Ove Svijetlo crvene perle donose bogatstvo i dubinu svakom dizajnu.

Dostupnost: 10 Na skladištu

Unesite luksuz i sofisticiranost u svoje ručno izrađene nakitne komade s našim izuzetnim češkim kristalnim perlama. Svaka perla, promjera 6mm, pažljivo je fasetirana kako bi maksimizirala refleksiju svjetlosti, stvarajući predivan sjaj i briljantnost. Ove perle donose bogatstvo i dubinu svakom dizajnu.

Dostupnost: 10 Na skladištu

Unesite luksuz i sofisticiranost u svoje ručno izrađene nakitne komade s našim izuzetnim češkim kristalnim perlama. Svaka perla, promjera 6mm, pažljivo je fasetirana kako bi maksimizirala refleksiju svjetlosti, stvarajući predivan sjaj i briljantnost. Ove perle boje Medium plava donose bogatstvo i dubinu svakom dizajnu.

Dostupnost: 10 Na skladištu

Unesite luksuz i sofisticiranost u svoje ručno izrađene nakitne komade s našim izuzetnim češkim kristalnim perlama. Svaka perla, promjera 6mm, pažljivo je fasetirana kako bi maksimizirala refleksiju svjetlosti, stvarajući predivan sjaj i briljantnost. Ove perle boje Safirno plava donose bogatstvo i dubinu svakom dizajnu.

Dostupnost: 10 Na skladištu

Unesite luksuz i sofisticiranost u svoje ručno izrađene nakitne komade s našim izuzetnim češkim kristalnim perlama. Svaka perla, promjera 6mm, pažljivo je fasetirana kako bi maksimizirala refleksiju svjetlosti, stvarajući predivan sjaj i briljantnost. Ove perle boje Šampanjac donose bogatstvo i dubinu svakom dizajnu.

Dostupnost: 10 Na skladištu

Unesite luksuz i sofisticiranost u svoje ručno izrađene nakitne komade s našim izuzetnim češkim kristalnim perlama. Svaka perla, promjera 6mm, pažljivo je fasetirana kako bi maksimizirala refleksiju svjetlosti, stvarajući predivan sjaj i briljantnost. Ove perle zelene boje donose bogatstvo i dubinu svakom dizajnu.

Dostupnost: 9 Na skladištu

Unesite luksuz i sofisticiranost u svoje ručno izrađene nakitne komade s našim izuzetnim češkim kristalnim perlama. Svaka perla, promjera 6mm, pažljivo je fasetirana kako bi maksimizirala refleksiju svjetlosti, stvarajući predivan sjaj i briljantnost. Ove perle narančaste boje donose bogatstvo i dubinu svakom dizajnu.

Dostupnost: 10 Na skladištu

Unesite luksuz i sofisticiranost u svoje ručno izrađene nakitne komade s našim izuzetnim češkim kristalnim perlama. Svaka perla, promjera 6mm, pažljivo je fasetirana kako bi maksimizirala refleksiju svjetlosti, stvarajući predivan sjaj i briljantnost. Ove perle vintage roza boje donose bogatstvo i dubinu svakom dizajnu.

Dostupnost: 9 Na skladištu

Unesite luksuz i sofisticiranost u svoje ručno izrađene nakitne komade s našim izuzetnim češkim kristalnim perlama. Svaka perla, promjera 6mm, pažljivo je fasetirana kako bi maksimizirala refleksiju svjetlosti, stvarajući predivan sjaj i briljantnost. Ove perle roza boje donose bogatstvo i dubinu svakom dizajnu.

Dostupnost: 10 Na skladištu

Unesite luksuz i sofisticiranost u svoje ručno izrađene nakitne komade s našim izuzetnim češkim kristalnim perlama. Svaka perla, promjera 6mm, pažljivo je fasetirana kako bi maksimizirala refleksiju svjetlosti, stvarajući predivan sjaj i briljantnost. Ove perle zlatno žute boje donose bogatstvo i dubinu svakom dizajnu.

Dostupnost: 10 Na skladištu

Unesite luksuz i sofisticiranost u svoje ručno izrađene nakitne komade s našim izuzetnim češkim kristalnim perlama. Svaka perla, promjera 6mm, pažljivo je fasetirana kako bi maksimizirala refleksiju svjetlosti, stvarajući predivan sjaj i briljantnost. Ove perle u limun žutoj boji donose bogatstvo i dubinu svakom dizajnu.

Dostupnost: 9 Na skladištu

Unesite luksuz i sofisticiranost u svoje ručno izrađene nakitne komade s našim izuzetnim češkim kristalnim perlama. Svaka perla, promjera 6mm, pažljivo je fasetirana kako bi maksimizirala refleksiju svjetlosti, stvarajući predivan sjaj i briljantnost. Ove perle u sivoj boji donose bogatstvo i dubinu svakom dizajnu.

Dostupnost: 9 Na skladištu

Unesite luksuz i sofisticiranost u svoje ručno izrađene nakitne komade s našim izuzetnim češkim kristalnim perlama. Svaka perla, promjera 6mm, pažljivo je fasetirana kako bi maksimizirala refleksiju svjetlosti, stvarajući predivan sjaj i briljantnost. Ove perle u boji crvenog alabastera donose bogatstvo i dubinu svakom dizajnu.

Sedef 6mm

10,15 €
Dostupnost: 20 Na skladištu

Sedefne Perle 6mm za Izradu Nakita

Unesite blistavi sjaj i eleganciju u vaše ručno izrađene nakitne komade s našim prekrasnim sedefnim perlama. Svaka perla, promjera 6mm, pažljivo je izrađena od visokokvalitetnog riječnog sedefa, poznatog po svom iridescentnom sjaju i prefinjenoj ljepoti.

Lapis Lazuli 6mm

8,79 €
Dostupnost: 20 Na skladištu

Dodajte kraljevski sjaj vašim ručno izrađenim nakitom uz naše vrhunske Lapis Lazuli perle. Svaka perla, promjera 6mm, pažljivo je izrađena od prirodnog lapis lazuli kamena, poznatog po svojoj dubokoj plavoj boji i zlatnim flekicama pirita koje dodaju prefinjenost svakom komadu nakita.

Dostupnost: 20 Na skladištu

Srebrne boje metalne udice za naušnice: Savršena osnova za vaše kreativne projekte

10 komada u pakiranju. Tražite izdržljive i svestrane udice za naušnice koje će se uklopiti u svaki stil? Ne tražite dalje od naših udica za naušnice. Izrađene od visokokvalitetnog metala, ove udice su otporne na tamnjenje i oguljenja, a istovremeno su lagane i udobne za nošenje.

Dostupnost: 136 Na skladištu

Ovaj prekrasni metalni privjesak u obliku sidra izrađen je od visokokvalitetnog metala u boji srebra. Savršen je za izradu nakita, dekoracija ili za korištenje kao privjesak za ključeve. Privjesak je lagan i izdržljiv, a rupa omogućuje da ga lako namontirate na lanac, vrpcu ili drugu podlogu.

Dostupnost: 11 Na skladištu

Ovaj prekrasni metalni privjesak u obliku Miki Mausa s cirkonom izrađen je od visokokvalitetnog metala u boji srebra. Savršen je za izradu nakita, dekoracija ili za korištenje kao privjesak za ključeve. Privjesak je lagan i izdržljiv, a rupa omogućuje da ga lako namontirate na lanac, vrpcu ili drugu podlogu.

Dostupnost: 24 Na skladištu

Ovaj prekrasni metalni privjesak u obliku zeca izrađen je od visokokvalitetnog metala u boji srebra. Savršen je za izradu nakita, dekoracija ili za korištenje kao privjesak za ključeve. Privjesak je lagan i izdržljiv, a rupa omogućuje da ga lako namontirate na lanac, vrpcu ili drugu podlogu.

Dostupnost: 7 Na skladištu

Ovaj prekrasni metalni privjesak u obliku zvijezde izrađen je od visokokvalitetnog metala u boji srebra. Savršen je za izradu nakita, dekoracija ili za korištenje kao privjesak za ključeve. Privjesak je lagan i izdržljiv, a rupa omogućuje da ga lako namontirate na lanac, vrpcu ili drugu podlogu.

Dostupnost: 7 Na skladištu

Ovaj prekrasni metalni privjesak u obliku srca sa natpisom "Made with love" izrađen je od visokokvalitetnog metala u boji srebra. Savršen je za izradu nakita, dekoracija ili za korištenje kao privjesak za ključeve. Privjesak je lagan i izdržljiv, a rupa omogućuje da ga lako namontirate na lanac, vrpcu ili drugu podlogu.

Dostupnost: 26 Na skladištu

Ovaj prekrasni metalni privjesak u obliku ključića izrađen je od visokokvalitetnog metala u boji srebra. Savršen je za izradu nakita, dekoracija ili za korištenje kao privjesak za ključeve. Privjesak je lagan i izdržljiv, a rupa omogućuje da ga lako namontirate na lanac, vrpcu ili drugu podlogu.

Dostupnost: 50 Na skladištu

Ovaj prekrasni metalni privjesak u obliku srca izrađen je od visokokvalitetnog metala u boji srebra. Savršen je za izradu nakita, dekoracija ili za korištenje kao privjesak za ključeve. Privjesak je lagan i izdržljiv, a rupa omogućuje da ga lako namontirate na lanac, vrpcu ili drugu podlogu.

Dostupnost: 40 Na skladištu

Ovaj prekrasni metalni privjesak u obliku srca izrađen je od visokokvalitetnog metala u boji starog zlata. Savršen je za izradu nakita, dekoracija ili za korištenje kao privjesak za ključeve. Privjesak je lagan i izdržljiv, a rupa omogućuje da ga lako namontirate na lanac, vrpcu ili drugu podlogu.

Dostupnost: 6 Na skladištu

Ovaj prekrasni metalni privjesak u obliku konja izrađen je od visokokvalitetnog metala u boji starog srebra. Savršen je za izradu nakita, dekoracija ili za korištenje kao privjesak za ključeve. Privjesak je lagan i izdržljiv, a rupa omogućuje da ga lako namontirate na lanac, vrpcu ili drugu podlogu.

Dostupnost: 33 Na skladištu

Ovaj prekrasni metalni privjesak u obliku srca s rupom izrađen je od visokokvalitetnog metala u boji starog srebra. Savršen je za izradu nakita, dekoracija ili za korištenje kao ključarski lanac. Privjesak je lagan i izdržljiv, a rupa u sredini omogućuje vam da ga lako namontirate na lanac, vrpcu ili drugu podlogu.

Dostupnost: 43 Na skladištu

Metalni privjesak u obliku Eiffelovog tornja je izvrstan dodatak za sve koji vole Pariz i eleganciju arhitekture. Ovaj detaljno izrađeni privjesak izrađen je od visokokvalitetnog metala, pružajući izdržljivost i sofisticiranost. Eiffelov toranj kao simbol romantike i jedinstvenog dizajna može se koristiti za izradu ogrlica, narukvica, naušnica ili kao ukrasni element na privjesku za ključeve. Ovaj privjesak je savršen izbor za ljubitelje putovanja, arhitekture i elegantnog nakita.

Dostupnost: 34 Na skladištu

Metalni privjesak u obliku violinskog ključa savršen je dodatak za ljubitelje glazbe i elegantnog nakita. Ovaj dekorativni element izrađen je od visokokvalitetnog metala, pružajući izdržljivost i dugotrajan sjaj. Detaljno izrađen violinski ključ daje sofisticiran izgled i može se koristiti za izradu ogrlica, narukvica, naušnica ili kao privjesak za ključeve. Idealan je izbor za kreativne zanatlije i ljubitelje glazbe koji žele dodati unikatni i simbolični dodir svojim kreacijama.

Dostupnost: 34 Na skladištu

Dodajte dašak sreće i elegancije svom nakitu s ovim prekrasnim metalnim privjeskom u obliku djeteline s četiri lista. Privjesak je izrađen od kvalitetne legure metala i prekriven pozlatom, što mu daje luksuzan izgled i dugotrajnu izdržljivost. Ovaj privjesak je idealan za izradu ogrlica, narukvica, naušnica ili kao dekorativni dodatak za privjeske. Savršen je za sve koji traže simbol sreće i jedinstvenog stila.

Dostupnost: 12 Na skladištu

Metalni privjesak u obliku gitare savršen je dodatak za sve ljubitelje glazbe i jedinstvenog nakita. Ovaj dekorativni element može se koristiti za izradu ogrlica, narukvica, naušnica ili kao dodatak na privjescima za ključeve. Izrađen od visokokvalitetnog metala, ovaj privjesak odlikuje se precizno izrađenim detaljima koji vjerno dočaravaju izgled gitare, čineći ga idealnim izborom za kreativce i zanatlije koji žele dodati poseban dodir svojim kreacijama.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje iskustvo na našoj web stranici. Saznajte više!