Košarica

Drveni oblici

Drveni oblici za scrapbooking laserski rezani i obojani, savršen su dodatak za sve ljubitelje ovog hobija, omogućujući vam da dodate jedinstvene i personalizirane elemente svojim projektima. Izrađeni od visokokvalitetnog drveta, ovi oblici su dostupni u različitim veličinama i dizajnima, od kojih svaki može obogatiti vaš scrapbooking rad i učiniti ga još posebnijim.

Karakteristike:

  • Materijal: Visokokvalitetno drvo
  • Dizajn: Različiti oblici i motivi, uključujući cvjetove, srca, zvijezde, životinje, geometrijske oblike i mnogo više
  • Veličine: Dostupni u različitim veličinama kako bi odgovarali različitim projektima
  • Površina: Glatka i spremna za bojanje, ukrašavanje ili ostavljanje u prirodnom stanju
  • Pakiranje: Dolaze u praktičnim pakiranjima koja sadrže različite oblike, idealna za razne kreativne projekte

Prednosti:

  • Jednostavnost upotrebe: Lako se lijepi na različite površine uz pomoć ljepila za scrapbooking
  • Svestranost: Pogodni za različite projekte, uključujući scrapbooking, izradu čestitki, albuma, okvira za slike i mnoge druge rukotvorine
  • Personalizacija: Mogu se bojati, ukrašavati markerima, naljepnicama, gliterima ili ostaviti u prirodnom drvenom izgledu
  • Kreativnost: Potiču kreativnost i omogućuju dodavanje jedinstvenih elemenata svakom projektu
  • Ekološki prihvatljivo: Napravljeni od prirodnog drveta, što ih čini ekološki prihvatljivim izborom

Aktivni filteri

Dostupnost: 6 Na skladištu

Opis Proizvoda:

Drveni oblik u boji A5 laserski rezani s motivom Shabby Rose savršen je dodatak za vaše kreativne projekte. Ovaj elegantni i vintage inspirirani dizajn idealan je za scrapbooking, izradu čestitki, dekoriranje okvira za slike i mnoge druge rukotvorine. Precizno laserski rezan i obojen, ovaj drveni oblik donosi posebnu notu vašim radovima.

Dostupnost: 3 Na skladištu

Opis Proizvoda:

Drveni oblik u boji A5 laserski rezani s motivom DayDream - bebi motivi, savršen je dodatak za vaše kreativne projekte. Ovaj elegantni i vintage inspirirani dizajn idealan je za scrapbooking, izradu čestitki, dekoriranje okvira za slike i mnoge druge rukotvorine. Precizno laserski rezan i obojen, ovaj drveni oblik donosi posebnu notu vašim radovima.

Dostupnost: 3 Na skladištu

Opis Proizvoda:

Drveni oblik u boji A5 laserski rezani s motivom Create Happiness Oh lá lá - Pariz motivi, savršen je dodatak za vaše kreativne projekte. Ovaj elegantni i vintage inspirirani dizajn idealan je za scrapbooking, izradu čestitki, dekoriranje okvira za slike i mnoge druge rukotvorine. Precizno laserski rezan i obojen, ovaj drveni oblik donosi posebnu notu vašim radovima.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje iskustvo na našoj web stranici. Saznajte više!