Košarica

Ljepila, gelovi i mediji

Otkrijte široku ponudu visokokvalitetnih ljepila, gelova i medija za različite namjene. Naša kolekcija uključuje proizvode za kućnu i industrijsku upotrebu, osiguravajući vrhunsku čvrstoću, dugotrajnost i pouzdanost. 

Aktivni filteri

Dostupnost: 6 Na skladištu

Ljepilo za rižin papir je gusto i mat boje. Prvo rasporedite po površini za ukrašavanje, postavite rižin papir i prijeđite preko papira. Koristite četku s mekim vlaknima. Pogodno za bilo koje površine. Osigurajte savršeno lijepljenje za svoje projekte s našim specijaliziranim ljepilom za rižin papir u pakiranju od 150 ml!

Dostupnost: 2 Na skladištu

Set medija i ulja za Acrylic Pouring

Nova tehnika umjetničkog slikanja pod nazivom "Acrylic Pouring" stiže iz Sjedinjenih Američkih Država. Pokretima boja na platnu možete stvarati apstraktne subjekte s posebnim efektima koji podsjećaju na efekt mramora. U osnovi pripremite vrlo tekuće akrilne boje pomiješane s posebnim Mediumom i zajedno ih izlijete na platno gdje će se pojaviti magija! Boja se širi i daje život vašim kreacijama stvarajući jedinstvene ćelije i linije.

Dostupnost: 6 Na skladištu

Završni lak od 80 ml sa sjajnom završnom obradom savršen je izbor za sve vaše projekte kojima želite dodati završni sjaj i trajnu zaštitu. Bez obzira radi li se o umjetničkim projektima, obnovi namještaja ili zaštiti vanjskih površina, ovaj lak će vam pomoći da postignete profesionalne rezultate.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje iskustvo na našoj web stranici. Saznajte više!