VU Creator

Tvrtka Vu Creator prirodni je slijed poduzetničkih želja vlasnika i direktora Josipa Salaića iz Tovarnika, kao i njegovog poduzetničkog djelovanja dugog više od deset godina, još kada je kao mladi kao dijete prema vlastitim zamislima krenuo po prvi puta oblikovati drvo i izrađivati različite kreacije od drveta.

  • slide

DETALJI PROJEKTA


Tvrtka Vu Creator prirodni je slijed poduzetničkih želja vlasnika i direktora Josipa Salaića iz Tovarnika, kao i njegovog poduzetničkog djelovanja dugog više od deset godina, još kada je kao mladi kao dijete prema vlastitim zamislima krenuo po prvi puta oblikovati drvo i izrađivati različite kreacije od drveta.

  • Klijent VU Creator
  • Status Aktivno
  • Datum 28. 11. 2023.
  • Copyright VU Creator j.d.o.o.


OPIS PROJEKTA


VU Creator webshop je izvrstan primjer kada se vrijedne ruke spoje sa kreativnim idejama.

U svom imenu Vu Creator simbolično povezuje ime grada Vukovar, grad kojemu pripada, te asocira i na englesku riječ wood (drvo) uz inačicu creator što na latinskom znači stvoritelj, onaj koji nešto stvara.

Vu Creator, od prvog dana svog osnutka, želi i nastoji ponuditi kupcima nešto drugačije, što se ne nudi na hrvatskom i inozemnom tržištu, a odiše kreativnošću, inovativnošću trajnosti proizvoda i odgovornim pristupom prema prirodi. Svojim proizvodima nastojimo kupcima donijeti dio prirode u vlastite domove i u vlastite živote uz cijelo obilje plastike i ostalih umjetnih materijala kojima se danas izrađuju igračke, ukrasi ili namještaj.

Naši Proizvodi - Od Želje Do Realizacije
Proizvodi tvrtke Vu Creator nose imperativ jednostavnosti, ekološki prihvatljivih, dugotrajni i nadasve personaliziranih – tj. izrađenih po želji i idejama naših kupaca. Ne radimo s umjetnim i lijepljenim materijalima, a ideje nalazimo svugdje u prirodi oko nas, jer sve što oko vidi, može ruka pretvoriti u zanimljiv i koristan proizvod. Najveća inspiracija koju Vu Creator ima su upravo sami kupci, jer svatko ima drugačiji ukus i želje, ali i izvrsne ideje, a to je izvrsna pomoć do konačne kreacije u drvetu.
Promatrajući znatiželjan i zaigrani svijet svojih kćerkica, kao otac poželio sam im izraditi nezamjenjive komade igračaka koji će njihovu maštu potaknuti na još više igre i kreativnosti. Ono što mi je bilo najvažnije je ostvariti im vlastiti, personalizirani i sigurni komadić sreće koji će im služiti dug period. Jedini materijal koji zadovoljava sve kriterije sigurnosti i prirodne kvalitete je drvo.

U toj mojoj želji rodila se poduzetnička ideja kroz koju smo kreirali tvrtku Vu Creator i cijeli niz proizvoda namijenjen djeci, pa i njihovim roditeljima koji će vašoj djeci pružiti sigurno, bezbrižno i kreativno odrastanje. Jer sve ono što želim svojoj djeci, želim i drugoj- da odrastaju uz igru kvalitetnim i sigurnim proizvodima, bez mogućnosti otkidanja sitnih plastičnih dijelova, igračke i namještaj koji će trajati i odisati uspomenama.

Svoje kreacije kreiramo isključivo od drva zahvaljujući vlastitoj mašti. Proizvodi nastaju bez šablona i naljepnica, vlastoručno i kreativno. Prvi i pravi suradnici za izradu personaliziranog i jedinstvenog komada se upravo VI. Vaša želja da usrećite svoje najmanje inspirira nas da izradimo komad namještaja ili igračke isključivo namijenjen Vašem djetetu, nezamjenjiv, s njegovim imenom i motivom koji ga najviše potiče na kreativnost i radost. Stoga vjerujem da će drvo koje koristimo u izradi proizvoda u vaš dom unijeti dio prirode koji će trajati i sjećati na najljepše trenutke.