NetBIT – O nama

Netbit je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom specijalizirana za izradu složenih web trgovina i visokokvalitetnih web aplikacija. Svaki projekt je izrađen po najvišim tehnološkim I estetskim standardima. Svojim klijentima pružamo korisničku i tehničku podršku te garantiramo sigurnost i ažurnost podataka.

NetBIT je informatička tvrtka za web dizajn, grafički dizajn i digitalni marketing. Osnovna djelatnost je izrada i dizajn web stranica, web trgovina i mrežnih aplikacija. Uz najnovije trendove i vrhunski dizajn orijentirani smo maksimalnoj iskoristivosti vašeg web sjedišta. Web stranice koje izrađujemo kompletna su rješenja po standardima koje današnje vrijeme zahtjeva. Sama kompleksnost web stranice ne znači nužno teško snalaženje na njoj. Web stranice koje mi dizajniramo su pregledne, moderne i prilagođene različitim preglednicima i uređajima.
0 Godina rada

0 Klijenata

Superiorna tehnologija

U svojim projektima uvijek koristimo najnoviju tehnologiju

Napredna rješenja

Ukorak sa razvojem mobilnost i zahtjevima za aplikacijama u oblaku

Uvijek dostupna tehnička i korisnička podrška

Mjesečno obrađujemo oko stotinu zahtjeva naših klijenata preko sustava tehničke podrške i upita klijenata. Za sva tehnička pitanja i korisničku podršku koristimo sustav tehničke podrške i help deska. Radno vrijeme korisničke podrške je od 09:00 do 17:00.

Izrada web stranica, web trgovina i mrežnih aplikacija

Moderan responzivan web dizajn na brzim i pouzdanim serverima smještenim u data centru u Zagrebu jamče brzinu i stabilnost vaše web stranice što je osnovni preduvjet za visoku poziciju na tražilicama.

S obzirom na zahtjeve i trendove tržišta i tvrtki s kojima surađujemo sve više se profiliramo u tvrtku koja je specijalizirana za izradu kompleksnih web trgovina. Izrada web stranica i izrada web trgovina započinje razgovorom s klijentom i analizom zahtjeva. Tada donosimo okvirnu procjenu i predlažemo rješenje koje je idealno za klijenta. Klijenti su nam iz svih krajeva Hrvatske, a glavni ured i sjedište tvrtke NetBIT je u Zagrebu, na adresi Savska 155A.

Zahtjevnije klijente možemo i osobno posjetiti, uz nas je uvijek prijenosno računalo i internet.

Dugogodišnje iskustvo web dizajna i programiranja web aplikacija u raznim tvrtkama rezultiralo je otvaranjem tvrtke u kojoj možemo punim potencijalom predstaviti klijentima ono što volimo raditi. Naši klijenti su od malih poduzetnika, obrtnika pa sve do velikih tvrtki za kojih smo izradili web trgovine ili prezentacijske internetske stranice. Web stranice koje izrađujemo su uglavnom izrađene na dvije platforme za razvoj web stranica. Obje imaju administrativni odjeljak te obučavamo svoje klijente kako bi samostalno mogli voditi i uređivati svoje web sjedište. Zahtjevne web trgovine koje smo izradili sa velikom količinom artikala i naprednim administracijskim sučeljem svakodnevno udovoljavaju potrebama kupaca i zbirno poslužujemo više od stotinu tisuća proizvoda. Na zahtjev klijenta moguće je razviti web sjedište na bilo kojoj platformi.

U samom vlasništvu tvrtke nalazi se i nekoliko portala. Naravno, uz web stranice koje smo izradili i održavamo za klijente, nastaviti ćemo razvijati web stranice u vlasništvu tvrtke.

Sada, kada ste saznali više o nama i onome u čemu smo vrhunski profesionalci, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se našoj zajedničkoj suradnji na obostrano zadovoljstvo.

Naš posao je naša strast

Samo najnovija tehnologija

Pouzdani i efikasni djelatnici

Pozitivni rezultati i ocjene