-0.5 C
Zagreb
17. siječnja 2022.

Izrada web trgovine – izrada internet trgovine

NetBIT
Izrada web trgovine predstavlja izazov svakoj informatičkoj tvrtci. Svaki je klijent poseban u smislu specifičnih zahtjeva. Naša tvrtka NetBIT ima razvijen sustav napredne administracije kategorija, proizvoda, skladišta, obrade narudžbi i korisničke podrške kupcima uz ugrađenu internu komunikaciju. Svaka web trgovina, odnosno internet trgovina koju smo razvili ima optimizirani dizajn zbog brzine i stabilnosti. Dizajn web trgovine je prilagođen svim internet preglednicima i uređajima s kojih se pristupa istoj.

Ogromna količina prometa web trgovine generira i ogromnu količinu podataka koju sustavno obrađujemo. Web trgovine koje izrađujemo imaju administracijsko sučelje kojim se mogu služiti i djelatnici kojima nije primarno poznavanje informatičkih tehnologija.

Sustav kategorija i proizvoda jednostavno je ažurirati u obliku formulara. Administatori trgovina imaju uvid u statističke podatke proizvoda, narudžbe, kupaca i svih ostalih neophodnih parametara kako bi svoju internet trgovinu maksimalno iskoristili.

Izrada web trgovine zahtjeva platformu.  Za razvoj web trgovine najčešće koristimo Prestashop, WooCommerce ili OsCommerce, a možemo ju izraditi i u Magento-u. Svaku od navedenih platformi prilagođavamo zahtjevima klijenta te donosimo optimalno rješenje. Izrada web trgovine složen je proces koji zahtjeva maksimalnu pažnju stoga je naš pristup vrlo ozbiljan. Vrlo zahtjeva web trgovina koju smo izradili za našeg klijenta je DC Beauty koja se sastoji od preko 250 kategorija, više od 10.000 artikala i potpuno je dvojezična. Između ostalih istakli bi i Kronos Elektronika, anatomsku obuću Saredo-Geris, korejski brend Sakka Sport, švicarsku tvrtku Maxterra AG… Jezici na kojima izrađujemo web stranice dostupni su osim na hrvatskom i na engleskom, njemačkom i ruskom. U dogovoru s klijentima u mogućnosti smo postaviti web trgovinu na više od 75 svjetskih jezika. Na taj način proširujete svoje poslovanje koje ne mora biti nužno ograničeno samo na jednu državu.

Kvalitetna internet trgovina može višestruko unaprijediti vaše poslovanje dok ona loše napravljena, nedovršena ili neažurirana internet trgovina može potaknuti loš dojam o vašoj tvrtci. To je svakako poželjno izbjeći.

Kontakt – izrada web stranica i web trgovina

NetBIT j.d.o.o.
Savska cesta 155A, Zagreb
OIB: 95717842074
MBS: 030214960
Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu


Račun otvoren u:
Erste&Steiermärkische Bank d.d.
IBAN: HR4024020061100913224


Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak: 09:00 – 17:00 h
Korisnička služba: HELP Desk
Mobitel: +385 95 385 4465


Trebate li izradu web stranica, redizajn postojeće ili izradu web trgovine?

Pošaljite nam poruku ili nas nazovite.
Zadovoljstvo će nam biti postanete li naš klijent.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali po želji ih možete blokirati. U redu Pročitaj više