Izrada web trgovine

Izrada web trgovine predstavlja izazov svakoj informatičkoj tvrtci. Svaki je klijent poseban u smislu specifičnih zahtjeva. Naša tvrtka NetBIT ima razvijen sustav napredne administracije kategorija, proizvoda, skladišta, obrade narudžbi i korisničke podrške kupcima uz ugrađenu internu komunikaciju.

Optimiziranost

Svaka web trgovina, odnosno internet trgovina koju smo razvili ima optimizirani dizajn zbog brzine i stabilnosti. Dizajn web trgovine je prilagođen svim internet preglednicima i uređajima s kojih se pristupa istoj uključujući stolna računala, pametne telefone i tablete.

Saznajte više

Jednostavnost

Ogromna količina prometa web trgovine generira i ogromnu količinu podataka koju sustavno obrađujemo. Web trgovine koje izrađujemo imaju administracijsko sučelje kojim se mogu služiti i djelatnici kojima nije primarno poznavanje informatičkih tehnologija.

Saznajte više

Sustavnost

Sustav kategorija i proizvoda jednostavno je ažurirati u obliku formulara. Administratori trgovina imaju uvid u statističke podatke proizvoda, narudžbe, kupaca i svih ostalih neophodnih parametara kako bi svoju internet trgovinu maksimalno iskoristili.

Saznajte više

Web trgovina

Izrada web trgovine složen je proces koji zahtjeva maksimalnu pažnju stoga je naš pristup vrlo ozbiljan. Vrlo zahtjeva web trgovina koju smo izradili za našeg klijenta je DC Beauty koja se sastoji od preko 250 kategorija, više od 10.000 artikala i potpuno je dvojezična. Između ostalih istakli bi i Kronos Elektronika, anatomsku obuću Saredo-Geris, korejski brend Sakka Sport, švicarsku tvrtku Maxterra AG… Jezici na kojima izrađujemo web stranice dostupni su osim na hrvatskom i na engleskom, njemačkom i ruskom. U dogovoru s klijentima u mogućnosti smo postaviti web trgovinu na više od 75 svjetskih jezika. Na taj način proširujete svoje poslovanje koje ne mora biti nužno ograničeno samo na jednu državu.


Kvalitetna internet trgovina

Kvalitetna internet trgovina može višestruko unaprijediti vaše poslovanje dok ona loše napravljena, nedovršena ili neažurirana internet trgovina može potaknuti loš dojam o vašoj tvrtci. To je svakako poželjno izbjeći.

Izrađenih web trgovina

Aktivnih proizvoda

Godišnji promet


Vaše ime


Vaš email


Telefon


Poruka


Poruka je uspješno poslana. Uskoro ćemo vam odgovoriti!
Došlo je do greške, pokušajte kasnije!

Kontaktirajte nas za više informacija


Adresa

NetBIT j.d.o.o.
Savska 155A
10000 Zagreb

Kontakt

Pon - Pet: 9 - 17h
Email: netbit@netbit.hr
Tel: +385 95 385 4465