slide

Značajke web stranica koje izrađujemo

Tvrtka NetBIT svojim klijentima pruža usluge izradu prezentacijskih web stranica ali i izradu web stranica s posebnim namjenama. Moguće je izraditi baš svaki tip stranice, bilo da se radi o portalu s vijestima, web direktoriju, web trgovini ili nečemu trećem. Izrada web stranica koje mi dizajniramo vrhunski su dizajnirane i prilagođene poslovnoj djelatnosti kojom se bavite. Na taj način pomažemo stvaranju i održavanju vašeg brenda.

Kvaliteta i brzina

Standardni paket prezentacijskih web stranica za tvrtke se sastoji od stranica:

 • Naslovnica
 • O nama
 • Naše usluge
 • Fotogalerija
 • Kontakti
 • Dugoročno isplativo

  Izrada web stranica je najčešća na wordpress platformi pomoću koje odmah ustupamo i administracijske podatke za ažuriranje podataka koje klijent može sam uređivati. Vaša web stranica nikada neće biti neažurna, sa netočnim podacima i zastarjelim dizajnom.

  Praktičan dizajn

  Prvenstveno nam je cilj maksimalno pridonijeti korisničkom iskustvu uz nenametljivu funkcionalnost. Pozitivan odgovor naših zadovoljnih klijenta potvrđuje da smo uspjeli. Ne volimo opterećivati web stranicu nepotrebnim elementima.

  Tehnička podrška

  Naravno, naša korisnička podrška ostaje i dalje za bilo koje izmjene ili unapređenje web stranica. Izrada web stranica osim na WordPress platformi moguća je na bilo kojem CMS sustavu ili vam možemo izraditi statične HTML stranice, sve u dogovoru s klijentom.

  Tu smo kada nas trebate

  Ukoliko je potrebno moguće je dogovoriti i održavanje i ažuriranje vaših web stranica i portala uz plaćanje mjesečnog paušala. Web stranice koje sadrže veliku količinu stranica poput portala s vijestima ili web kataloga možemo realizirati uz prethodno dogovorene uvjete. Ukoliko mislite da vam ažuriranje nije toliko često i potrebno možete nas uvijek angažirati da vam ažuriramo stranicu i podatke.

  Sadržaj i navigacija

  Tvrtka NetBIT svojim klijentima osim izrade web stranice prema njihovima zahtjevima, nudi i održavanje web stranica. Svakodnevno pratimo nove trendove i nadograđujemo te ažuriramo sustave na kojima smo izradili web stranice i web trgovine. Taj segment je izuzetno važan našim klijentima jer znaju da mogu računati na našu brzu i stručnu pomoć kada im je to potrebno.

  Posredujemo prilikom odabira i registracije domene

  Za nove web stranice imamo osiguran web poslužitelj

  Povezanost web stranice sa društvenim mrežama

  Omogućiti ćemo proširenje web stranice kada bude potrebno

  Web stranice su prilagođene svim preglednicima i uređajima

  Estetski prihvatljiv i nenametljiv dizajn

  Projekti koje volimo

  Svaki projekt je poseban i specifičan na svoj način. Nastojimo prilagoditi web stranicu klijentu. Dokaz da smo u tome uspješni su deseci uspješnih web stranica koje odlično posluju bez ikakvih tehničkih problema.

  DC Beauty


  DC BEAUTY d.o.o. je zastupnik za oko 50-tak svjetski poznatih brendova. U ponudi imamo sve što je potrebno frizerskim, kozmetičkim te beauty salonima.

  Posjetite web trgovinu

  YES-P Shop


  Pomno odabrani najkvalitetniji švicarski proizvodi na platformi koja jamči identične cijene kao da proizvode renomiranih brendova kupujete u Švicarskoj.

  Posjetite web trgovinu

  Kronos Elektronika


  Kronos d.o.o. pouzdani je partner elektroničarima, električarima, hobistima i amaterima, a profesionalcima broj jedan kada su u pitanju elektroničke komponente.

  Posjetite web trgovinu

  Sakka Sport


  Sakka sport je brand osnovan 2013. godine na Tajlandu s vizijom poboljšanja kvalitete treniranja, poznat po izradi vrhunske sportske opreme s modernim dizajnom.

  Posjetite web trgovinu


  Vaše ime


  Vaš email


  Telefon


  Poruka


  Poruka je uspješno poslana. Uskoro ćemo vam odgovoriti!
  Došlo je do greške, pokušajte kasnije!

  Kontaktirajte nas za više informacija


  Adresa

  NetBIT j.d.o.o.
  Savska 155A
  10000 Zagreb

  Kontakt

  Pon - Pet: 9 - 17h
  Email: netbit@netbit.hr
  Tel: +385 95 385 4465