-0.5 C
Zagreb
17. siječnja 2022.

Uvjeti korištenja

NetBIT

Dobrodošli na NetBIT.hr

Korištenjem stranica NetBIT.hr prihvaćate Opće Uvjete korištenja, bez obzira da li ste registrirani Član ili neregistrirani posjetitelj. Ukoliko želite postati član te koristiti usluge NetBIT.hr servisa, pročitajte ostala poglavlja Uvjeta korištenja te ukoliko se slažete nastavite sa procesom registracije koje vam može omogućiti administrator.

1. Uvjeti za registraciju

Morate imati 16 ili više godina za registraciju ili korištenje NetBIT.hr.

2. Prekid Članstva

Završetkom procesa registracije postajete ponopravni Član. Svoj profil Člana možete obrisati, ugasiti ili poništiti bilo kada, iz bilo kojeg razloga u postavkama Svoje stranice, ili obavjestite Administratora NetBIT.hr slanjem Emaila. Također NetBIT.hr može bez pojašnjenja ugasiti Vaš korisnički račun bilo kada, i iz bilo kojeg razloga koji nije dužan objašnjavati. Ukoliko Administrator ugasi Vaš korisnički račun prije samog čina poslat će Vam obavjest o povredi Uvjeta korištenja ovog servisa. Čak i nakon gašenja Vašeg korisničkog računa na snazi ostaje ovaj Uvjet korištenja za neregistrirane posjetitelje.

3. Tko može biti Član?

Servis NetBIT.hr je za fizičke i za pravne osobe. Ilegalne, nezakonite i protupravne radnje poput prikupljanja Korisničkih imena, Email adresa, slanja masovnih poruka Članovima koje sadrže marketinške poruke bit će sankcionirane trajnom zabranom pristupa servisu.

4. Vlasništvo sadržaja NetBIT.hr

NetBIT.hr polaže pravo cjelokupnog vlasništva nad objavljenim sadržajem. Servis sadrži materijale koji su zaštićeni od kopiranja, stoga je zabranjeno bez dozvole Administratora ili vlasnika kopirati, modificirati, objavljivati, proslijeđivati, distribuirati, prikazivati ili prodati bilo koju informaciju objavljenu na NetBIT.hr

5. Sadržaj objavljen na NetBIT.hr

a. Podrazumjeva se da NetBIT.hr u svakom trenutku može pregledati poslani sadržaj, isti obrisati, bilo da se radi o fotografiji, filmu ili tekstu. Naravno ukoliko taj sadržaj podliježe zaštićenom autorskom pravu, ilegalan je, ili vrijeđa ostale Članove po bilo kojoj osnovi sadržaj neće biti objavljen.
b. Podrazumjeva se da ste odgovorni za sadržaj koji objavljujete, ili ste dali dozvolu administratoru da objavi umjesto vas.
c. Slanjem sadržaja na javni dio NetBIT.hr, automatski prestaje Vaše vlasništvo nad istim, garantirate time da imate pravo poslati isti sadržaj na NetBIT.hr i odričete se zahtjeva za nadoknadom bilo u novčanom iznosu ili nekim drugim oblikom naknade za korištenje objavljenog.
d. Slijedeći sadržaj je Ilegalan i Zabranjeno je njegovo objavljivanje kao i slanje takvog materijala drugim Članovima. NetBIT.hr zadržava pravo istražiti i poduzeti sve potrebne radnje Čak i narušavanjem privatnosti kako bi se otkrio Član koji ne poštuje uvjete. Sa Članovima koji se oglušuju na upozorenja Administratora bit će isključena komunikacija sa ostalim Članovima, te slijedi i zabrana pristupa stranici NetBIT.hr, uz prethodno gašenje korisničkog računa.

Takvim sadržajem se smatra:

• izuzetno agresivno ponašanje, sadržaj ili tekstovi koji potiču rasizam, fanatizam, mržnju ili fizičko ozlijeđivanje bilo koje vrste usmjereno grupi ili pojednicu
• uznemiravanje koje je konstantno usmjereno prema jednoj osobi ili grupi
• slanjem junk maila, lanaca mailova, tzv. lanac sreće, slanje velike količine poruka spam
• objavljivanje informacija za koje znate da nisu točne
• objavljivanje autorskim pravima zaštićene računalne programe, filmove, glazbu ili tekst
• objavljivanje lozinki i linkova na stranice koje su zaštićene (stranice koje nemaju linkove iz menija)
• objavljivanje sadržaja u kojima su osobe mlađe od 18 godina
• objavljivanje informacija o osobama koje su mlađe od 18 godina
• objavljivanje informacija ili priručnika koji za temu imaju pravljenje ili nabavku oružja, računalnih virusa ili povrede privatnosti pojedinca
• udruživanje u piramide, poticanje na udruživanje u iste ili udruživanje u lance sreće.

e. NetBIT.hr podliježe zakonskim normama, stoga se zakonske norme prenose i na Članove.
f. Zabranjeno je objavljivati Email adrese, ulice stanovanja, brojeve mobitela i internet na stranicama koje nisu za to predviđene.
g. Zabranjeno je slanje marketinških poruka ostalim Članovima kroz sustav poruka i formulara za kontaktiranje.

6. Copyright

Zabranjeno je kopiranje sadržaja stranica NetBIT.hr na bilo koji drugi medij ili internet stranicu.

7. Broj korisničkih računa

Dopušteno je imati samo 1 korisnički račun na NetBIT.hr. O tome na koji način možemo spriječiti višestruku registraciju pročitajte u Privatnost Podataka.

8. Odnos sa drugim Članovima.

Svaki Član je odgovoran za komunikaciju sa ostalim Članovima. NetBIT.hr zadržava pravo prekinuti komunikaciju ukoliko ona vrijeđa ove uvjete korištenja.

9. Privatnost podataka

U sustavu Uvjeta korištenja se nalazi i Privatnost Podataka. Korištenjem stranice NetBIT.hr prihvaćate i stavke iz Privatnost Podataka.

10. Odricanje odgovornosti.

• NetBIT.hr nije odgovoran za sadržaj koji Članovi objavljuju a koji nije u skladu sa Uvjetima korištenja.
• NetBIT.hr nije odgovoran za pojedinačno ponašanje Članova, čak i kada su offline, odnosno nisu na stranici a registrirani su (tu se smatra sadržaj koji su objavili).
• NetBIT.hr nije odgovoran za prekid komunikacije uzrokovan tehničkom greškom.
• NetBIT.hr nije odgovoran za tehnička oštećenja računalne opreme, komunikacijskih linija ili programa koje koristite tijekom korištenja NetBIT.hr servisa.
• NetBIT.hr nije odgovoran za moguće ozljede, fizičke povrede, nastanak bolesti, trajnih oštećenja ili smrt koji mogu biti prouzrokovani korištenjem servisa NetBIT.hr
• NetBIT.hr nije odgovoran za moguće sukobe koji mogu nastati u stvarnom životu korištenjem servisa NetBIT.hr
• NetBIT.hr ne garantira niti obećava poseban rezultat koji bi trebao nastati korištenjem stranice i servisa NetBIT.hr

Korištenje internet stranice NetBIT.hr

Korištenjem Internet stranice NetBIT.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Internet stranicama NetBIT.hr smatraju se i sve pridružene stranice i servisi koji pripadaju domeni NetBIT.hr

NetBIT.hr zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja Internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

NetBIT.hr se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice. Odricanjem od navedene odgovornosti NetBIT.hr nije cilj smanjiti odgovornost za svoje postupanje u skladu sa zakonskim propisima. Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u druge komercijalne svrhe.

Iako NetBIT.hr nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice. Oglašivačima koji su platili uvrštenje za vrijeme nedostupnosti zbog tehničkih problema će šteta biti nadoknađena na način da će se objava produžiti za vrijeme koliko je usluga bila nedostupna.

NetBIT.hr ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama. Dopušteno je stavljati poveznicu Internet stranice NetBIT.hr na druge stranice.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na email netbit@netbit.hr
NetBIT.hr održava Tvrtka NetBIT j.d.o.o. i ne smije se koristiti u drugom konteksu.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali po želji ih možete blokirati. U redu Pročitaj više