Stars SHOES – Salon obuće

SAN-KOV d.o.o. u svojoj ponudi nudi široki asortiman obuće za sve uzraste. Ekskluzivan su zastupnik globalnog branda KLIN dječje anatomske obuće, za Hrvatsku i Sloveniju te u ponudi trgovine i web shopa možete pronaći veliki izbor moderne obuće.

  • slide
  • slide
  • slide

DETALJI PROJEKTA


Maloprodajna trgovina: SAN-KOV d.o.o. King Cross Jankomir Ul. Velimira Škorpika 34, 10090, Zagreb, Hrvatska

  • Klijent SAN-KOV D.O.O.
  • Status Aktivno
  • Datum 1. 3. 2022.
  • Copyright SAN-KOV D.O.O.


OPIS PROJEKTA


Rebranding i reinstalacija web shopa

SAN-KOV d.o.o. u svojoj ponudi nudi široki asortiman obuće za sve uzraste. Ekskluzivan su zastupnik globalnog branda KLIN dječje anatomske obuće, za Hrvatsku i Sloveniju te u ponudi trgovine i web shopa možete pronaći veliki izbor moderne obuće, od dječjih tenisica i školskih papuča, trendi cipele i tenisice od umjetnog materijala i/ili prirodne kože (Caprice, Florida shoes, Enex), pa sve do Leon kožnih klompi i BiancoMolina/Geris kožnih klompi na feder ili zračni jastučić, a koje se preporučuju te su sve traženije kod osoba koje dugo stoje na nogama (zdravstveni djelatnici, frizeri, kuhari, ugostitelji i dr.).

KLIN dječja anatomska obuća
KLIN dječja anatomska obuća izrađuje se u Brazilu od umjetnih materijala (isključivo iz Brazila), a koji su kvalitetni kao prirodna koža odnosno, ako govorimo o održivosti, i bolji, jer ne koristi kemijske procese kao koža te imaju izuzetno dugu izdržljivost. Anatomski uložak Ultra KLIN izrađen je od plemenitih materijala, proizveden u anti-hidroliznom poliuretanu(PU), u svim kolekcijama. Jedinstveno dizajniran, KLINova ekskluzivna sirovina za uloške ima veliku otpornost. To znači da, čak i nakon igranja, trčanja ili skakanja, kada se elastična deformacija događa pod utjecajem topline i znoja, uložak se vraća u prvobitni oblik prihvaćajući prirodnu anatomiju stopala, održavajući stabilnost. KLIN obuća se proizvodi s anatomskim konceptom, a to je glavni atribut tih proizvoda i zato im je slogan KLIN - for a healthy walk (KLIN - za zdrav korak). Odlikuje ih, između ostaloga, i mirisno gornjište kao i fleksibilan potplat što je izuzetno važno za zdrav dječji korak. Za djecu je vrlo važno koristiti anatomsku obuću tijekom svojih prvih koraka, jer će struktura formirana u djetinjstvu održavati put tijekom cijelog života. Svi KLIN proizvodi su anatomski jer poštuju anatomiju stopala, a njegova stalna upotreba potiče zdrav razvoj, osiguravajući udobnost i dobrobit već od prvih koraka djeteta. Osim toga, cipele su testirane i odobrene od IBTeC-a (Brazilski institut za tehnologiju kože, obuće i artefakata) te imaju certifikat potvrde o kvaliteti i 100% udobnosti.