Obiteljsko pčelarstvo JAKOPINEC

Obiteljsko pčelarstvo JAKOPINEC bavi se proizvodnjom meda (bez prihrane šećerom i bez tretiranja pčela kemijskim i drugim neorganskim proizvodima), i ostalih mednih proizvoda te api-inhalacijom

  • slide
  • slide
  • slide

DETALJI PROJEKTA


Obiteljsko pčelarstvo JAKOPINEC bavi se proizvodnjom meda (bez prihrane šećerom i bez tretiranja pčela kemijskim i drugim neorganskim  proizvodima), i ostalih mednih proizvoda te api-inhalacijom.

  • Klijent Obiteljsko pčelarstvo JAKOPINEC
  • Status Aktivno
  • Datum 1. 7. 2021.
  • Copyright Obiteljsko pčelarstvo JAKOPINEC


OPIS PROJEKTA


Prezentacijska web stranica sa mogućnosti naručivanja proizvoda

Obiteljsko pčelarstvo JAKOPINEC bavi se proizvodnjom meda (bez prihrane šećerom i bez tretiranja pčela kemijskim i drugim neorganskim  proizvodima), i ostalih mednih proizvoda te api-inhalacijom.

Prirodni med i proizvodi od meda blagotvorni su za ljudsko zdravlje te zbog toga iznimno traženi. Asortiman proizvoda obiteljskog gospodarstva Jakopinec je visokokvalitetan 100% livadni med, propolis kapi, te usluge pružanja apiterapije.

Misija

Pružiti svakome kupcu najbolji domaći prirodni med kroz inovativnost i kvalitetu koja će omogućiti kupcima uživanja u raznim okusima prirode i briga za vlastito zdravlje. Kroz apiterapiju ljudima pružiti mogućnost opuštanja te doprinijeti zdravlju čitavog organizma i to putem api-inhalacija i api-turizma.

Vizija

Biti najbolji pčelar ovog kraja, te imati najkvalitetniji i najprodavaniji med u općini, pa i šire. Stvoriti tržište na kojem će kupci biti zadovoljni, a vlastiti med prepoznatljiv kao proizvod.

Ciljevi
biti prvi izbor kupca zbog svojih konkurentskih prednosti, a ponajviše zbog kvalitete svojih proizvoda i usluga,
trajno udovoljavati ukusima i željama klijenata,
stvoriti prepoznatljiv brend na tržištu općine Stupnik, Grada Zagreba te Zagrebačke županije,
razvijati svijest građana o zdravlju i potrebama meda i proizvoda od meda.

Mjere zaštite

Sve poduzete mjere zaštite su u skladu sa zakonima o zaštiti okoliša, zaštiti od požara, zaštiti na radu, te u skladu sa standardima djelatnosti. Sukladno zakonskim odredbama o zaštiti okoliša, projekt ne zahtijeva posebne mjere zaštite.