Izrada web stranica i trgovina – O nama

Izrada web stranica i trgovina – O nama
NetBIT je informatička tvrtka za web dizajn, grafički dizajn i digitalni marketing. Osnovna djelatnost je izrada i dizajn web stranica i web trgovina. Uz najnovije trendove i vrhunski dizajn orijentirani smo maksimalnoj iskoristivosti vašeg web sjedišta. Web stranice koje izrađujemo kompletna su rješenja po standardima koje današnje vrijeme zahtjeva. Sama kompleksnost web stranice ne znači nužno teško snalaženje na njoj. Web stranice koje mi dizajniramo su pregledne, moderne i prilagođene različitim preglednicima i uređajima.

Moderan responzivan web dizajn na brzim i pouzdanim serverima smještenim u data centru u Zagrebu jamče brzinu i stabilnost vaše internet stranice što je osnovni preduvjet za visoku poziciju na tražilicama.

S obzirom na zahtjeve i trendove tržišta i tvrtki s kojima surađujemo sve više se profiliramo u tvrtku koja je specijalizirana za izradu kompleksnih web trgovina. Izrada web stranica i izrada web trgovina započinje razgovorom s klijentom i analazom zahtjeva. Tada donosimo okvirnu procjenu i predlažemo rješenje koje je idealno za klijenta. Klijenti su nam iz svih krajeva Hrvatske a glavni ured i sjedište tvrtke NetBIT je u Osijeku.

Zahtjevnije klijente možemo i osobno posjetiti, uz nas je uvijek prijenosno računalo i internet.

Izrada web stranica, izrada web trgovina, web dizajn, agencija za web, web design, izrada web dućana, izrada internetske trgovine, izrada interent stranica,
Izrada web stranica i izrada web trgovina. Ured u samom središtu Osijeka, Trg Ante Starčevića 10. Nazovite nas: 095 385 4465

Dugogodišnje bavljenje web dizajnom i programiranjem web aplikacija u raznim tvtrtkama rezultiralo je otvaranjem tvtke u kojoj možemo punim potencijalom predstaviti klijentima ono što volimo raditi. Naši klijenti su od malih poduzetnika, obrtnika pa sve do velikih tvrtki za kojih smo izradili web trgovine ili prezentacijske internetske stranice. Naše web stranice koje izrađujemo su uglavnom izrađene na dvije platforme za razvoj web stranica. WordPress za prezentacijske web stranice i manje zahtjevne web trgovine i PrestaShop za zahtjevne web trgovine sa velikom količinom artikala i naprednim administracijskim sučeljem. Na zahtjev klijenta moguće je razviti web sjedište i na nekoj drugoj platformi.

U samom vlasništvu tvrtke nalazi se i nekoliko portala. Naravno, uz web stranice koje smo izradili i održavamo za klijente, nastaviti ćemo razvijati web stranice u vlasništvu tvrtke.

Sada, kada ste saznali više o nama i onome u čemu smo vrhunski profesionalci, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se našoj zajedničkoj suradnji na obostrano zadovoljstvo.

Kontakt – izrada web stranica i web trgovina

NetBIT j.d.o.o.
Sjedište: Trg Ante Starčevića 10, Osijek
Trenutno izmješten ured: Prisavlje 10, 10000 Zagreb
OIB: 95717842074
MBS: 030214960
Nadležni sud: Trgovački sud u Osijeku
Osnivač i ovlaštena osoba: Dario Meseš


Račun otvoren u:
Erste&Steiermärkische Bank d.d.
IBAN: HR4024020061100913224


Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak: 09:00 – 17:00 h
Email: netbit@netbit.hr
Mobitel: +385 95 385 4465