-1.3 C
Zagreb
17. siječnja 2021.

Izrada web stranica i web trgovina – O nama

NetBIT
NetBIT je informatička tvrtka za web dizajn, grafički dizajn i digitalni marketing. Osnovna djelatnost je izrada i dizajn web stranica i web trgovina. Uz najnovije trendove i vrhunski dizajn orijentirani smo maksimalnoj iskoristivosti vašeg web sjedišta. Web stranice koje izrađujemo kompletna su rješenja po standardima koje današnje vrijeme zahtjeva. Sama kompleksnost web stranice ne znači nužno teško snalaženje na njoj. Web stranice koje mi dizajniramo su pregledne, moderne i prilagođene različitim preglednicima i uređajima.

Moderan responzivan web dizajn na brzim i pouzdanim serverima smještenim u data centru u Zagrebu jamče brzinu i stabilnost vaše internet stranice što je osnovni preduvjet za visoku poziciju na tražilicama.

S obzirom na zahtjeve i trendove tržišta i tvrtki s kojima surađujemo sve više se profiliramo u tvrtku koja je specijalizirana za izradu kompleksnih web trgovina. Izrada web stranica i izrada web trgovina započinje razgovorom s klijentom i analizom zahtjeva. Tada donosimo okvirnu procjenu i predlažemo rješenje koje je idealno za klijenta. Klijenti su nam iz svih krajeva Hrvatske, a glavni ured i sjedište tvrtke NetBIT je iz Osijeka premješteno u Zagreb.

Zahtjevnije klijente možemo i osobno posjetiti, uz nas je uvijek prijenosno računalo i internet.

Dugogodišnje bavljenje web dizajnom i programiranjem web aplikacija u raznim tvrtkama rezultiralo je otvaranjem tvtke u kojoj možemo punim potencijalom predstaviti klijentima ono što volimo raditi. Naši klijenti su od malih poduzetnika, obrtnika pa sve do velikih tvrtki za kojih smo izradili web trgovine ili prezentacijske internetske stranice. Naše web stranice koje izrađujemo su uglavnom izrađene na dvije platforme za razvoj web stranica. WordPress za prezentacijske web stranice i manje zahtjevne web trgovine i PrestaShop za zahtjevne web trgovine sa velikom količinom artikala i naprednim administracijskim sučeljem. Na zahtjev klijenta moguće je razviti web sjedište i na nekoj drugoj platformi.

U samom vlasništvu tvrtke nalazi se i nekoliko portala. Naravno, uz web stranice koje smo izradili i održavamo za klijente, nastaviti ćemo razvijati web stranice u vlasništvu tvrtke.

Sada, kada ste saznali više o nama i onome u čemu smo vrhunski profesionalci, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se našoj zajedničkoj suradnji na obostrano zadovoljstvo.

Kontakt – izrada web stranica i web trgovina

NetBIT j.d.o.o.
Savska cesta 155A, Zagreb
OIB: 95717842074
MBS: 030214960
Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu


Račun otvoren u:
Erste&Steiermärkische Bank d.d.
IBAN: HR4024020061100913224


Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak: 09:00 – 17:00 h
Korisnička služba: HELP Desk
Mobitel: +385 95 385 4465


Trebate li izradu web stranica, redizajn postojeće ili izradu web trgovine?

Pošaljite nam poruku ili nas nazovite.
Zadovoljstvo će nam biti postanete li naš klijent.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali po želji ih možete blokirati. U redu Pročitaj više