Web stranica – Domovi za starije

IZRADA WEB STRANICE ZA DOM ZA STARIJE

Iskoristite naše znanje i povećajte interes za vašim Domom. Tvrtka NetBIT ima iskustva u izradi web stranica za Domovi za starije. Sada možete i vi imati viskokvalitetnu web stranicu.

Akcija se odnosi samo za pružatelje usluge smještaja starijih i nemoćnih osoba izvan vlastite obitelji u sustava socijalne skrbi, a obuhvaća: stanovanje, prehranu, brigu o zdravlju, njegu, socijalni rad i aktivno provođenje vremena.

Pružatelji usluge smještaja mogu biti: dom, centar za pružanje usluga u zajednici, udruga, vjerska zajednica, trgovačko društvo i druga domaća i strana pravna osoba te obrtnik i obiteljski dom sukladno Zakonu o socijalnoj skrbi. Promotivna akcija se ne odnosi na druge usluge niti druge djelatnosti.

Tvrtka NetBIT će za vas izraditi web stranicu za vaš Dom za starije po najvišim estetskim i funkcionalnim standardima. Prilagođenu današnjim preglednicima, pametnim telefonima, tabletima i računalima.

U promotivnu cijenu je uključeno:

1. Izrada, programiranje i dizajn web stranice sa administracijskim sučeljem i slijedećim podstranicama:

  • Naslovnica
  • O nama
  • Naše usluge
  • Fotogalerija
  • Vijesti (Blog)
  • Kontakt (Oznaka na mapi i kontakt formular)

2. Posredovanje pri registraciji .HR domene ukoliko ju ne posjedujete
3. Server za smještaj web stranice – besplatno za prvu godinu (288 kn godišnje)
4. Uvrštenje u katalog Domovi za starije – besplatno (499 kn godišnje)
5. Redizajn vaših postojećih stranica ukoliko su zastarjele

Kao što možete vidjeti maksimalno smo vam umanjili početne troškove. Osigurali smo za vas server, posredujemo pri registraciji domene i besplatno ćemo vas uvrstiti u katalog Dom.hrDomovi za starije.
U cijenu je uključena osnovna SEO optimizacija i početni linkovi sa drugih stranica kako biste se brzo našli na tražilicama. Mogli ste primjetiti da je konkurencija sve veća i domovi koji imaju veliki budget troše na stotine kuna dnevno kako bi se reklamirali na tražilicama. Bez kvalitetne web stranice ne možete konkurirati a mi radimo upravo to.

wordpress, wordpress web stranica, dom put dobrote, web stranica za dom, web stranica za domove za starije
Web stranica Dom Put Dobrote estetski i fukcionalno zadovoljava profesionalni rad ove Ustanove za starije

Osim kataloga Domovi za starijeDom.hr izradili smo web stranice za Dom Put dobrote i Dom TRAG plus koje su vrlo dobro prihvaćene kod vlasnika i posjetitelja te ispunjavaju fukciju brzih, točnih i pravovremenih informacija. I vi možete imati takvu web stranicu za svoj Dom.

Pošaljite nam upit za ponudu i kontaktirati ćemo vas za detalje:


Molimo odaberite, trebate li prezentacijsku web stranicu ili web trgovinu?