Kako isključiti obavijesti u WordPressu?

Želite li isključiti obavijesti o komentarima na svojoj WordPress web stranici?


Želite li isključiti obavijesti o komentarima na svojoj WordPress web stranici?

Prema zadanim postavkama, WordPress obavještava administratore web stranice kada na web lokaciji postoji novi komentar. Ako tek započinjete novi blog , tada će vas ova značajka upozoriti na nove komentare na koje možete odgovoriti i time povećati angažman korisnika. Međutim, ove bi obavijesti o komentarima mogle postati neugodne s porastom vašeg bloga jer biste ih počeli dobijati puno. Srećom, postoji jednostavan način za onemogućavanje e-mailova s ​​obavijestima o WordPress komentarima. U ovom ćemo vam članku pokazati kako lako isključiti obavijesti o komentarima u WordPressu.

Kako isključiti obavijest o komentarima u WordPressu (korak po korak)?

Prije svega, morate se prijaviti u svoje WordPress administracijsko sučelje i otići na stranicu Postavke » Rasprava . Odavde, pomaknite se prema dolje do odjeljka "Pošalji mi e-poštom kad god" gdje ćete vidjeti ove dvije opcije za potvrdu:

Svatko objavljuje komentar
Komentar se drži za uređivanje

Kao što je prikazano na slici iznad, poruke e-pošte s obavijestima za komentare omogućene su u WordPressu po zadanim postavkama.
Da biste onemogućili obavijesti o komentarima, morate poništiti oba okvira, a zatim kliknite gumb 'Spremi promjene' na dnu stranice.

To je sve!

WordPress će sada prestati slati e-poruke s obavijestima o komentarima administratorima web mjesta i autorima postova.

Isključivanje obavijesti o komentarima s drugih web stranica WordPressa

Primite li e-poruke s obavijestima o komentarima s web lokacija koje nisu vaše?

Ako ste komentirali post na nekom drugom blogu i pretplatili se na njegove komentare, dobivat ćete e-poruke s obavijestima o komentarima svaki put kada se u vaš komentar doda neki novi komentar.

Mnogi blogovi danas upotrebljavaju dodatak poput Pretplatite se na komentare da biste u okvir za komentare dodali opciju pretplate.
Vjerojatno ste provjerili ili ste zaboravili isključiti mogućnost pretplate na komentar.
Na primjer, u odjeljku s komentarima ovog članka možete vidjeti opciju "Pretplati se na komentare".

Korisno je ako ste postavili pitanje podrške i čekate odgovor od autora posta. Ali ako ste objavili općeniti komentar, to vam može nepotrebno odvratiti pažnju.

Možete otkazati pretplatu na takve poruke e-pošte s obavijestima tako da jednostavno kliknete vezu za odjavu u pretplati.
Blog post

Kompanije koje se bave poslovanjem između poduzeća i softvera kao usluge, globalne divove e-trgovine i regionalni maloprodajni lanci imaju jednu zajedničku stvar: ulažu u optimizaciju tražilica.

Blog post

U ovom okruženju digitalnog marketinga koji se brzo razvija, otkrio sam da je ključ uspjeha ostati informiran o promjenama koje slijede. Budući da optimizacija za tražilice (SEO) još uvijek drži titulu u podizanju online vidljivosti i pokretanju organskog prometa, uspon umjetne inteligencije (AI) postao je prekretnica u industriji.

Blog post

Tehnički SEO je dobro izvedena strategija koja uzima u obzir različite signale rangiranja na stranici i izvan nje kako bi se vaša web stranica rangirala više u SERP-ovima. Svaka SEO taktika igra veliku ulogu u poboljšanju ranga vaše stranice osiguravajući da alati za indeksiranje weba mogu lako indeksirati i rangirati vašu web stranicu.

Blog post

U 2022. tržište e-trgovine vrijedilo je više od 5 trilijuna dolara, a internetska prodaja brzo se povećala.