-0.5 C
Zagreb
17. siječnja 2022.

Izrada web stranica – izrada internet stanica

NetBIT
Izrada web stranica. Tvrtka NetBIT svojim klijentima pruža usluge izradu prezentacijskih web stranica ali i izradu web stranica s posebnim namjenama. Moguće je izraditi baš svaki tip stranice, bilo da se radi o news portalu, direktoriju, web trgovini ili nečemu trećem. Izrada web stranica koje mi dizajniramo vrhunski su dizajnirane i prilagođene poslovnoj djelatnosti kojom se bavite. Na taj način pomažemo stvaranju vašeg brenda.

Prvenstveno nam je cilj maksimalno pridonijeti korisničkom iskustvu uz nenametljivu funkcionalnost. Pozitivan odgovor naših zadovoljnih klijenta potvrđuje da smo uspjeli.

Izrada web stranica je najčešća na WordPress platformi pomoću koje odmah ustupamo i administracijske podatke za ažuriranje podataka koje klijent može sam uređivati.
Naravno, naša korisnička podrška ostaje i dalje za bilo koje izmjene ili unapređenje web stranica. Izrada web stranica osim na WordPress platformi moguća je na bilo kojem CMS sustavu ili vam možemo izraditi statične HTML stranice, sve u dogovoru s klijentom.

Standardni paket prezentacijskih web stranica za tvrtke se sastoji od stranica:

  1. Naslovnica
  2. O nama
  3. Naše usluge
  4. Fotogalerija
  5. Kontakt infomacije (kontakt formular uključen).

Izrada internet stranica po zahtjevu klijenta moguće je izraditi i dodatne stranice.
Prezentacija završene web stranice i obučavanje klijenta je uključena u paket. Ukoliko je potrebno moguće je dogovoriti i održavanje i ažuriranje vaših web stranica i portala uz plaćanje mjesečnog paušala. Web stranice koje sadrže veliku količinu stranica poput portala s vijestima ili web katologa možemo realizirati uz prethodno dogovorene uvjete.

Sve što poželite možemo realizirati. Vašu viziju web stranice kojom se predstavljate klijentima, kupcima i svijetu realiziramo s najvećom odgovornošću.

Kontakt – izrada web stranica i web trgovina

NetBIT j.d.o.o.
Savska cesta 155A, Zagreb
OIB: 95717842074
MBS: 030214960
Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu


Račun otvoren u:
Erste&Steiermärkische Bank d.d.
IBAN: HR4024020061100913224


Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak: 09:00 – 17:00 h
Korisnička služba: HELP Desk
Mobitel: +385 95 385 4465


Trebate li izradu web stranica, redizajn postojeće ili izradu web trgovine?

Pošaljite nam poruku ili nas nazovite.
Zadovoljstvo će nam biti postanete li naš klijent.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali po želji ih možete blokirati. U redu Pročitaj više