Frizerski saloni, frizeri, kozmetički saloni

Frizerski.net – frizerski & kozmetički saloni

Portfolio - radovi
Nakon nekoliko tjedana intenzivnog rada napokon smo pokrenuli web aplikaciju Frizerski.net
Ideja je bila napraviti jedinstveno mjesto za sve frizerske i kozmetičke salone na jednoj web aplikaciji. Oni kojima je potrebno brzo mogu pronaći traženu informaciju prema svojoj lokaciji. Provjeriti radno vrijeme ili eventualno preporuke.
Frizerski saloni, frizeri, kozmetički saloni
Jedinstveno mjesto za frizerske i kozmetičke salone! Frizerski.net

Na samo ideju ekipa iz NetBIT-a je došla jer smo hitno trebali frizerski salon u drugom gradu koji ne poznajemo. Jednostavno nismo mogli pronaći ništa. Saloni nisu na Googleu ili su jako malo uvršteni. I onda je sinulo… idemo “natjerati” salone u jednu aplikaciju ali na inovativan i praktičan način koji će korisnicima odmah dati informaciju na “prvu”. Znači, npr. nalazim se trenutno u Virovitici. Uključim na svom pametnom telefonu lokaciju i vidim salone u radijusu koji sam odredim. Čak mogu dobiti i upute kako doći do salona. Automobilom, pješke, biciklom ili javnim prijevozom. Savršeno.

Preostaje nam jedino doprijeti do frizera, kozmetičara i brijača i nadati se da će propoznati ideju i uvrstiti svoje salone. Budući da ne postoji ništa slično nadamo se uspjehu. Za uvrštenje nije potrebno imati web stranicu. Dovoljan je email, broj telefona i osnovne informacije da bi salon osvanuo na internetu. Stoga pozivamo sve. Kada se odete šišati slijedeći puta ili posjetite kozmetičara spomenite mu aplikaciju Frizerski.net

Biti će vam zahvali i oni i mi 🙂
Frizerski i kozmetički saloni