-0.5 C
Zagreb
17. siječnja 2022.

Vjeruj s nama – društvena mreža kršćana

društvena mreža društvena katolička mreža mrežalica besplatna drušvena mreža za kršćane vjeruj.com religija vjera kršćanstvo katolicizam

Kako djelomično živimo u virtualnom svijetu, u dobu modernih društvenih mreža, potaknuti time odlučili smo osnovati društvenu mrežu za kršćane.


Svakodnevno veliki dio nas traži pomoć i podršku potrebnu nam u mnogim aspektima naših života. Mnoge informacije, između ostalog, pokušavamo pronaći i virtualno.

Nismo izmislili „toplu vodu“ niti nešto revolucionarno, jednostavno smo željeli ujediniti sve potrebite Božje riječi na jednome mjestu.

Trebate li izradu web stranica, redizajn postojeće ili izradu web trgovine?

U današnje vrijeme teško je biti vjernik stoga smo potaknuti tom činjenicom odlučili jedni drugima biti podrška u duhovnom rastu i razvoju. Kad kažemo „duhovno“, mislimo na sve ono što je od Duha Svetoga. Isus nas je sve pozvao da budemo apostoli i širimo evanđelje. I upravo to nam je osnovni cilj – da se pojedinci povežu i jedni drugima pomognu u vjeri, u širenju Božje riječi.

Za rad mreže brine se skupina volontera te tvrtka NetBIT.hr koja se zauzela i osigurala internetski poslužitelj, internet domenu, programiranje i održavanje sustava.

Kad je u pitanju sadržaj na stranicama, tu su pozvani svi članovi da svojim tekstovima, zanimljivim člancimafotografijama ili videima kreiraju sadržaj na svojim profilima i time stvaraju pozitivnu atmosferu. Dozvoljeno je sve što se temelji na Svetom Pismu i već postojećim teološko-duhovnim tekstovima. Također, napravljen je i forum gdje su članovi pozvani podijeliti i svoja životna osobna iskustva.

Trebate li izradu web stranica, redizajn postojeće ili izradu web trgovine?

Administratori stranice trude se da svakim danom mreža napreduje i raste te da svaki pojedinac na njoj može pronaći svoje mjesto, kutak za sebe.

Članstvo na mreži je, naravno, besplatno, a informacije vašeg članstva su povjerljive. Drugi članovi mogu vidjeti samo ono što vi želite da vide. Svojim članstvom i sadržajima činimo atmosferu zanimljivom, dinamičnom, a  svoj vjerski život bogatijim.

„Jer gdje su dvojica ili trojica sabrana radi mene, tu sam ja među njima“ (Mt 18, 20)

Vjeruj s nama – društvena mreža kršćana


Trebate li izradu web stranica, redizajn postojeće ili izradu web trgovine?

Pošaljite nam poruku ili nas nazovite.
Zadovoljstvo će nam biti postanete li naš klijent.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali po želji ih možete blokirati. U redu Pročitaj više