-0.5 C
Zagreb
17. siječnja 2022.

Vina Kalazić – Izrada web trgovine

web shop, izrada web shopa, izrada internet trgovine, Prestashop, uspješan web shop, web shop aplikacije, web shop za pametne telefone, kalazic wine, vina kazic

UPOZNAJTE NAS
Posjedujemo 18 Ha vinograda na odličnim brdovitim položajima u Baranji, između mjesta Zmajevac i Batina i na toj površini njegujemo 120.000 trsova.
Vinograd je sađen u dvije faze: polovica je sađena u proljeće 2004. godine, a druga polovica 2005. godine.

NAŠI VINOGRADI
Vinogradi su smješteni na potezu između mjesta Zmajevac i Batina u neposrednoj blizini Dunava.
To je područje daleko od svake industrije s mikroklimom idealnom za proizvodnju visoko kvalitetnog grožđa kontinentalnih kultivara. Poznato je da se još u vrijeme starog Rima na ovim područjima uzgajala vinova loza.

Trebate li izradu web stranica, redizajn postojeće ili izradu web trgovine?

PROIZVODNJA VINA
Način i procesi proizvodnje vina

Zahvaljujući odličnom tlu i pogodnoj klimi vinarija Kalazić uspješno uzgaja brojne kontinentalne sorte vinove loze od čijeg grožđa proizvodimo kvalitetna i vrhunska vina.
Uspješno spajamo stečena znanja s najnovijom tehnologijom i naprednim proizvodnim procesima.

Proces prerade grožđa baziran na tisućljetnoj tradiciji realizira se kod nas najmodernijom vinarskom tehnologijom.
Na taj smo način osigurali da sva raskoš pojedine vinske sorte bude pažljivo očuvana i potom vjerno prezentirana u natočenoj čaši pruživši Vam nezaboravan užitak.

Berba se odvija na tradicionalan način, isključivo ručno, bez strojeva…

Nakon punjenja u boce, bijela vina iz premium linije odležavaju u horizontalnom položaju minimalno 90 dana prije puštanj u promet, a crna vina minimalno godinu dana.
Vina u bocama odležavaju na idealnoj temperaturi i vlažnosti zraka.

WEB SHOP VINA VINARIJE KALAZIĆ

Pozivamo vas da posjetite naš vinski webshop na adresi www.wine-online.eu koji je izrađen prema najusvremenijim standardima kako bismo vama, našim vjernim kupcima, osigurali što bržu, jednostavniju i sigurniju kupnju.

Uživajte u kupovini na web shopu iz udobnosti svojeg naslonjača!

Profesionalno smo odradili i ispoštovali unaprijed dogovoreno sa tvrtkom Kronos d.o.o. Web shop je izrađen naprednim sustavom predložaka kako bi bio 100% prilagođen mobilnim uređajima. Naravno niti doživljaj na računalima ništa ne zaostaje. Ipak sve više narudžbi stiže putem pametnih telefona stoga je neophodno pratiti najnovije trendove za uspješno poslovanje.


Trebate li izradu web stranica, redizajn postojeće ili izradu web trgovine?

Pošaljite nam poruku ili nas nazovite.
Zadovoljstvo će nam biti postanete li naš klijent.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali po želji ih možete blokirati. U redu Pročitaj više