-0.5 C
Zagreb
17. siječnja 2022.

SAKKA Sport – Izrada web trgovine

Sakka sport - Internet trgovina sportskom odjećom i opremom, E-commerce, izrada internet trgovine, izrada web shopa, izrada web stranice za tvrtku, kako pokrenuti prodaju, kako prodati proizvod, Online marketing, Prestashop, PrestaShop internet trgovina, PrestaShop web trgovina, prodaja na internetu, prodaja proizvoda putem interneta, Sakka, Sakka Europe, Sakka Hrvatska, Sakka sport,

SAKKA Sport – Internet trgovinu izradila je Tvrtka NetBIT. Modernog je responzibilnog dizajna, sa brzim učitavanjem na pametnim telefonima. Zahtjev je bila jednostavnost i preglednost uz vrlo moćnu backoffice administraciju i upravljanje proizvodima. SAKKA Sport.eu predstavnik je ovih proizvoda za cijelu Europu. Osim hrvatskog jezika u pripremi su prijevodi i na ostale značajnije europske jezike. Ponosni smo i zadovoljni što smo za upravo jedan tako značajan brend dobili priliku napraviti internet trgovinu.

Trebate li izradu web stranica, redizajn postojeće ili izradu web trgovine?

U Prvoj Tajlandskoj ligi 2017. godine “SAKKA” je izabran za dresove od strane Army Uniteda kluba sa stogodišnjom tradicijom, PTT Rayonga prvaka 2017. godine i F.C. Samut Prakana. Uz prvoligaše službeni je sponzor i mnogobrojnih japanskih futsal klubova. Moderan dizajn, prvoklasne tkanine i materijali visokog učinka jamče kvalitetu svih proizvoda.

Sakka sport i hydrobreath tehnologija

Uz tkaninu HydroBreath™ i Micro Syntrel™, odjeća je lagana, udobna i prozračna. Isušuje vlagu i zagrijava do 4 puta više od klasičnih tkanina napravljenih od mikrovlakana.
Materijal koji koristimo fleksibilan je i udoban za vježbanje i profesionalno bavljenje sportom.

HydroBreath™ tehnologija koristi specijalnu tkaninu Micro HydroBreath A razreda izrađenu od ultra tankih vlakana koje pružaju udobnost i mekoću tokom čitavog treninga.
Brand SAKKA poznat je na Tajlandu i u Japanu po kvaliteti i izdržljivosti.


Trebate li izradu web stranica, redizajn postojeće ili izradu web trgovine?

Pošaljite nam poruku ili nas nazovite.
Zadovoljstvo će nam biti postanete li naš klijent.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali po želji ih možete blokirati. U redu Pročitaj više