-0.5 C
Zagreb
17. siječnja 2022.

Pointers Travel DMC – Izrada web stranice za putničku agenciju

Pointers Travel DMC, web za turističku agenciju, booking putovanja, seo, seo optimizacija, PointersTravelDMC, PointersTravel DMC, organizacija putovanja, turistička agencija, izrada web stranica,

Pointers Travel DMC je turistička tvrtka, agencija za organizaciju putovanja sa sjedištem u Osijeku. Ima otvorene urede u Berlinu, Njemačka i Johannesburgu, Južna Afrika. Iza agencije stoji fleksibilan i dinamičan tim koji je dostupan 24 sata dnevno i uvijek spreman udovoljiti potrebama klijenta.

Trebate li izradu web stranica, redizajn postojeće ili izradu web trgovine?

Našim putnicima pružamo nevjerojatno iskustvo. Sanjarenje, pretraživanje destinacija, doživljaj destinacije i rezervaciju. U mogućnosti smo organizirati aranžmane za grupna i individualna putovanja.

Mi, u Pointers Travel DMC, cijenimo osobni pristup svakom našem korisniku stvarajući ponude s kvalitetnim smještajem, osiguranim prijevozom, osiguranim ulaznicama, rent-a-car uslugama, brojnim događanjima i posebnih programa za grupe kao i za pojedince. Osjetite jedinsveni doživljaj lokacija na koje vas vodimo

Naš cilj je učiniti vaš odmor nezaboravnim!

Tvrtka NetBIT.hr za PointersTravelDMC odrađuje SEO optimizaciju, savjetuje u pisanju sadržaja te sudjeluje u razvoju dizajna.
S obzirom na popriličan broj turističkih agencija i veliku konkurentnost, predanim i savjesnim radom, nastojimo se istaknuti od drugih.

Trebate li izradu web stranica, redizajn postojeće ili izradu web trgovine?

Na kraju, zadovoljstvo naših klijenata je potvrda da ono što radimo u Pointers Travel DMC sa srcem i ljubavlju nailazi na oduševljenje odabranim turističkim turama i destinacijama.
U Hrvatsku dovodimo goste najviše iz Njemačke, a sve više i iz ostalih krajeva svijeta. Zato je naša web stranica prevedena na engleski, njemački jezik i naravno hrvatski.

Trebate li web stranicu za svoju Turističku agenciju, booking apartmana ili hotela, slobodno nas kontaktirajte.


Trebate li izradu web stranica, redizajn postojeće ili izradu web trgovine?

Pošaljite nam poruku ili nas nazovite.
Zadovoljstvo će nam biti postanete li naš klijent.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali po želji ih možete blokirati. U redu Pročitaj više