-0.5 C
Zagreb
17. siječnja 2022.

Kronos Elektronika – Electronic Center Zagreb – Izrada web trgovine

electronic center, electronic center zagreb, electronic center zagreb, kronos kronos, kronos zagreb kronos, zagreb, kronos elektronika kronos, elektronika, elektronika zagreb elektronika, zagreb, electronic electronic, elektroničke komponente elektroničke, komponente.

Kronos d.o.o. pouzdani je partner elektroničarima, električarima, hobistima i amaterima. A profesionalcima broj jedan kada su u pitanju elektroničke komponente, alat za elektroničare ili mjerni instrumenti. Naš dućan u Tratinskoj ulici na broju 20, poznato je mjesto jer u izlogu uvijek možete pronaći zanimljive tehnološke proizvode ali i svakidašnje neophodne proizvode poput zamjenskih daljinskih upravljača ili baterija.

Uz profesionalni asortiman Electronic Center Zagreb za servisere postoji mogućnost nabavke rezervnih dijelova. Tu je i asortiman koji je potreban svakom kućanstvu. Zato navratite, bez obveze kupovine pogledajte ponudu i razgovarajte sa našim susretljivim osobljem. Ukoliko ne možete pronaći poizvod na našem web dućanu Kronos Elektonika ne znači da ga nemamo ili da ga ne možemo nabaviti. Proizvoda je više od 10.000 stoga nam dopustite malo vremena da ih sve postavimo.

Cilj je postaviti 15.000 artikala, a kategorija je trenutno više od 250.
Kronos Elektonika – Electronic Center Zagreb


Trebate li izradu web stranica, redizajn postojeće ili izradu web trgovine?

Pošaljite nam poruku ili nas nazovite.
Zadovoljstvo će nam biti postanete li naš klijent.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali po želji ih možete blokirati. U redu Pročitaj više