11.6 C
Zagreb
21. siječnja 2021.

Domovi za starije – Katalog domova za starije

Domovi za starije, katalog domova za starije, wordpress direktorij, wordpress katalog, dom za starije

Dom.hr je web direktorij, katalog domova u vlasništvu tvtke NetBIT. Izarađen je na WordPress platformi uz puno dodataka i preinaka. Korisnicima je omogućena registracija i samostalno uređivanje podataka.

Kome je namijenjena registracija?

Web katalog Dom.hr je namijenjen prvenstveno uvrštavanju domova za starije i nemoćne u Republici Hrvatskoj, kao i specijaliziranim zdravstvenim ustanovama, poliklinikama, dobavljačima, uvoznicima i distributerima medicinske opreme i pomagala. Posjetitelji koje su u potrazi za smještajem u domu nema potrebe da se registriraju osim ukoliko žele često pisati komentare i recenzije.

Trebate li izradu web stranica, redizajn postojeće ili izradu web trgovine?

Što je web stranica Dom.hr?

Web stranica Dom.hr je katalog domova za starije i nemoćne koja sustavnim i kategoriziranim objavljivanjem informacija o domovima nastoji olakšati snalaženje i pronalazak doma onima kojima je to potrebno. Kako je prvenstveni kriterij za pronalazak doma budućim korisnicima lokacija prebivališta, fokusirali smo se upravo na to. Na naslovnici su domovi istaknuti na karti. Nadalje, kartu je lako pomicati a namjera nam je obuhvatiti sve domove u Republici Hrvatskoj, poliklinike, zdravstvene ustanove, dobavljače medicinske opreme i pomagala. Jedinstveno mjesto koje pomaže u pronalasku domova i opreme za najstariju populaciju.

Misija i vizija?

Imate dom za starije i nemoćne? Teško dolazite do korisnika a sve ste učinili kako bi ih privukli?
Mi Vam možemo pomoći u tome. Specijalizirana smo stranica za oglašavanje domova za starije. Naša je misija obuhvatiti sve domove, prezentirati ih potencijalnim korisnicima i pružiti najtočnije informacije. Svaka ovlaštena osoba odnosno predstavnik Doma u svakom trenutku može izmijeniti svoju stranicu doma, dodati ili promjeniti opis, dodati fotografije, ili izmijeniti kontakt informacije. Vaš oglas je Vaša prezentacija. Točnost informacija je vrlo važna, stoga kontaktne brojeve telefona i email adresu održavajte ažurnima. Ne dopustite konkurenciji da Vas prestigne. Svjesni ste da ukoliko niste prezentirani na internetu, zapravo ne postojite kao institucija. Potraga budućih korisnika za smještajem u domovima počinje na internetu, a naša je web stranica prva stanica.

Trebate li izradu web stranica, redizajn postojeće ili izradu web trgovine?

Prednosti našeg web kataloga:

  • Prilagođenost stranice stolnim računalima, mobilnim uređajima ili tabletima
  • Jednostavna pretraga i brz pronalazak domova i informacije o domovima za starije
  • Istaknutost domova za starije i nemoćne na karti
  • Oglašavanje na društvenim mrežama
  • Besplatna poveznica prema vašoj web stranici (povećava se posjeta vaše stranice)
  • Brz rast posjećenosti kataloga za starije i nemoćne
  • Mogućnost objave malih oglasa (traženje uposlenika, prodaja, kupnja i sl.)
  • Kvalitetnija ali povoljnija objava vašeg objekta u odnosu na druge
  • Iskusan tim tvtke NetBIT koja je realizirala projekt

Posjetite našu web stranicu Domovi za starije

Izrada web stranice za dom za starijeAKCIJA POPUST 50%


Trebate li izradu web stranica, redizajn postojeće ili izradu web trgovine?

Pošaljite nam poruku ili nas nazovite.
Zadovoljstvo će nam biti postanete li naš klijent.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali po želji ih možete blokirati. U redu Pročitaj više